Ez a gyönyörű smink kellemes csillogásával az ünnepi alkalmakhoz tökéletesen illeni fog. Finom pezsgőszínű árnyalatához a megfelelő ruha kiválasztása is egyszerű lesz.

hirdetés

Az elegáns szemsminkeket egyvalamivel lehet még káprázatosabbá tenni: egy kis plusz csillogással. Az enyhén fénylő, szinte ékszerekként csillogó sminkek gyönyörű látványt nyújtanak, és tökéletesen illenek az alkalmi eseményekhez. Természetesen ezt is könnyen túlzásba lehet vinni, de a videóban szereplő vlogger sminkválasztását követve egyszerű lesz ízléses keretek között maradni.

Gyönyörű ünnepi smink csillogó szemhéjfestékkel, elegáns alkalmakra

Egy gyönyörű, elegáns smink egyszerű öltözékkel is nagyon jól mutat, de mit sem ér akkor, ha alig bír ki egy-két órát, majd maszatossá válik. Ahhoz, hogy ne mászkáljon el a festék, érdemes egy jó minőségű folyékony szemhéjfestéket választani. Ezek, a púderes verziókkal ellentétben, szinte egyáltalán nem keverednek el a faggyúval és az izzadtsággal, és nem gyűlnek össze az apró szemráncokban.

Ahhoz, hogy a legjobban ki lehessen használni a folyékony szemfesték szuper fedési képességeit, fontos, hogy legalább egy halvány alapozóréteg kerüljön fel a szemfedőre. A szemhéjfesték ezután krémes állagánál fogva könnyen kenhető lesz, de viszonylag gyorsan kell vele dolgozni, mert hamar megszárad. Elsőre vékony rétegben érdemes eloszlatni, ha viszont fokozni szeretnéd a csillogást, akkor kerülhet rá több is. Ez persze egy kicsivel nehezebb érzetet kelt majd a szemhéjon. Továbbá ajánlott ekkor pislogás nélkül kivárni a száradási időt, hogy ne kenődjön el a festék.

 

A fémes csillogású ünnepi smink akár a karácsonyi vagy a szilveszteri összejöveteleken is bátran viselhető. A téli ünnepek ugyanis szinte igénylik a sziporkázó megjelenést. Világos és sötét ruhákkal egyaránt könnyen párosítható a csillogó sminkstílus. Különféle színű szemhéjpúdereket használva pedig változatos alapokkal lehet kombinálni.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés