Az arcápoló eszközök manapság egyre népszerűbbek, hiszen könnyű az alkalmazásuk, és számos bőrproblémára nyújtanak megoldást. Rengeteg okos kis kütyüt találhatunk, amelyek feszesítik a hámréteget és ragyogásra bírják azt.

hirdetés

A bőrünket sok káros hatás éri a nap folyamán: a szmog és az UV-sugárzás pedig rajta hagyják a nyomaikat a hámrétegen. Ezért elengedhetetlen a jól felépített bőrápolási rutin, amelynek nagyszerű kiegészítései lehetnek az arcápoló eszközök, ezek még hatékonyabbá teszik a hidratáló kencéket.

A kozmetikusok az értékes hatóanyagokat legtöbbször különleges technológiával juttatják a hámréteg mélyebb rétegeibe, így a kezelés utáni napokban sokkal puhább, tisztább, ragyogóbb a bőrfelület. Ám a mindennapokban megesik, hogy kimarad egy-egy időpont, és a tengernyi teendő mellett nincs idő a hosszadalmas kezelésekre. Ezt a problémát segítenek orvosolni az ügyes kis készülékek, amelyek a fürdőszobába varázsolják a feszesítő kezelést.

Az ügyes arcápoló eszközök megkönnyítik a bőrápolási rutint

Ha rendszeresen használjuk az arcápoló eszközöket, akkor idővel mérséklődnek a finom vonalak, a helyükre billennek a kontúrok, és szűkülnek a pórusok. Természetesen az öregedési folyamat nem akadályozható meg velük, mégis képesek tehermentesíteni a hámréteget a roncsoló hatásokkal szemben.

A jól felépített rutin alapja a megfelelő arctisztítás, szerencsére ebben is képesek segíteni a különféle készülékek, amelyek a pórusokba hatolva eltávolítják a sminket és az egyéb kórokozókat. Számos arcmasszázst végző eszközt találhatunk a piacon, amelyek a bőr mélyére juttatják a szérumokban, arckrémekben található tápláló összetevőket. A szépségápolás innovatív fejlődésének köszönhetően már olyan kütyük is vannak, amelyek a fátyolmaszkokat teszik még hatékonyabbá.

 

Manapság már igazán széles a paletta, és számos készülékkel találkozhatunk a boltok pocain, illetve a webshopokban. A különféle tulajdonságokkal rendelkező eszközök komoly dilemmát okozhatnak, ezért megkönnyítjük a dolgodat, hiszen kiválogattuk a legjobb kütyüket, amelyeknek a használata már pár alkalom után látványos változást eredményez.

 

Képek a cikkben: Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: FOREO.

 

  • Megosztás:
hirdetés