Angelina Jolie hajszíne még nagyobb lendületet adott a felfutó trendnek, ezért a ragyogó szőke árnyalatért rajong most minden nő. A színésznő frizurája remek inspirációt ad a nyári időszakra.

hirdetés

Angelina Jolie hajszíne most a nők kedvence

Már megszokhattuk, hogy minden szezonnak megvan a maga kedvenc hajszíne, az azonban már sokkal meglepőbb, hogy pont Angelina Jolie nevéhez fűződik majd egy trendi szőke árnyalat. A színésznő ugyanis szinte mindig gesztenyebarna frizurával mutatkozott, természetesen a filmszerepeket leszámítva. A valóságban talán csak egyetlen alkalommal festette a tincseit platinaszőkére, a kilencvenes éveket záró hóbort azonban nem tartott sokáig.

Szerencsére most nem egy rikító, kifehérített szőkés tónusra esett a választása, hanem egy roppant szolid és finom, természetes hatású árnyalat mellett döntött. A sötétebb és világosabb tónusokból álló, leheletfinom színátmenetekben játszó festés azonban hihetetlenül népszerűvé vált, a nők egyszerűen imádják a színésznő frizuráját.

Képek: Bruce Glikas/FilmMagic/James Devaney/GC Images/Getty Images.

 

Angelina hajszínét nem lehet egyetlen tónusra ráhúzni. Már tavaly belekezdett a hajfestésbe, jóformán azóta csak folyamatosan világosodott a frizurája. Ennek ellenére a töveknél még mindig látható az eredetileg viselt gesztenyebarna szín, ami egy hamvasabb, törtebb hamuszőkébe megy át. A képek alapján a hajvége már inkább aranyszőkének tűnik, tulajdonképpen ez adja a hajszín izgalmasságát és egyediségét.

Az átmenetes, valószínűleg balayage technikával festett tincsek tökéletesen passzolnak a nyári időszakhoz. Jobban belegondolva a színek és árnyékok játéka tökéletesen hozza a naplemente és a nyárestébe hajló napfény szűrt fényét. A hajtömegben felsejlenek a napszítta hatást eredményező hamuszőke szálak, melyeket teltebb, melegebb árnyalatú tincsek ölelnek át.

A highlights melír sokkal természetesebb megjelenést ad a szőkített frizurának, a fodrászok manapság így érik el a nyári napszítta hatást. Vékony tincseket, szinte csak szálakat festenek egy-két tónussal világosabbra. A hamuszőke és az aranyszőke keveredése a töveknél látható gesztenyebarnával ötvözve kifejezetten naturális összképet teremt. Nem meglepő, hogy a nők rajonganak az Angelina által népszerűsített hajszíntrendért, ugyanis ez a szőke frizura bizony nem áll távol a természetes megjelenéstől!

Kép: Jamie McCarthy/WireImage/Getty Images.

 

A gyönyörű, ragyogó trendszín eléréséhez nem elegendő egyetlen doboz hajfestéket beszerezni, az átmenetes, melíros hatáshoz több tónus összeboronálására van szükség. A tökéletes eredmény érdekében célszerű profi szakember segítségét kérni, és nem szabad megfeledkezni arról, hogy sötétbarna frizurából nem lehet kapásból megidézni Angelina Jolie hajszínét. Maga a színésznő is hosszabb idő alatt érte el ezt a krémes, lágy szőke eredményt, ennek köszönhető, hogy hosszú tincsei nem roncsolódtak.

A nyári időszakban egyébként is fontos nagy hangsúlyt helyezni a hajápolásra, szőkített frizura esetén pedig különösen figyelni kell a megfelelő hidratálásra. A napszítta kifejezés cseppet sem véletlen. Akármilyen jól mutat, amikor az UV-sugarak világosabbá teszik a hajzuhatagot, olyankor a szálak táplálására is gondolni kell! Az Angelina Jolie-nak köszönhetően híressé vált árnyalat már csak azért is kiváló választás, mert ilyenkor nem a napsütéstől kell várni a melíros eredményt, a fodrász elvégzi a munkát az UV-sugarak helyett, méghozzá gondos ápolási procedúra mellett, hogy a tincsek ne sérüljenek.

Korábban már Zendaya is hasonló hajszínre váltott, úgy tűnik, hogy a sztárok körében ez a gyönyörű, szőkehangsúlyos bronde tónus mindenkit levett a lábáról.

Kiemelt kép: Jamie McCarthy/WireImage/Getty Images.

Cikkfotók: Bruce Glikas/FilmMagic/James Devaney/GC Images/Jamie McCarthy/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés