A természet tiszta ereje magában hordozza a regenerálódás képességét. A natúr testolajok nemcsak táplálják a bőrt, hanem visszaadják elvesztett feszességét.

A már kialakult narancsbőrtől nem könnyű megszabadulni, ám számos tünetállomás előzi meg ezt az állapotot. Eleinte csak akkor jelentkeznek a gödröcskék, ha az ujjaiddal összenyomod a bőrt, azután picit redőzött lesz a comb és a fenék felülete, mintha a kontúrok szép lassan elmásznának a helyükről. Ez a jelenség erős napfényben a legszembetűnőbb, és sokkal könnyebben visszafordítható, mint amikor már megjelennek a narancsbőrre jellemző göröngyök.

A bőrnek ebben az állapotában sokat jelenthet az időben megkezdett olajos kezelés. A natúr olajokkal történő masszázs a narancsbőrös felületeken is szépen kifejti hatását, ám a durva cellulittól már nem lehet csupán olajos kenegetéssel megszabadulni. Fontos, hogy változtass az étrendeden, többet sportolj, mozogj a szabadban, és mindemellett alkalmazd a nyirokkeringést serkentő testolajokat.

Az Adrienne Feller prémium natúrkozmetikumok 100%-ban természetes, magas minőségű, növényi alapanyagokból állnak. Különlegességük, hogy nagy hangsúly kerül a bőr és a lélek harmóniájára: tulajdonképpen egyszerre veszik kezelésbe a testen megjelenő, a bőr által lekommunikált tüneteket, valamint megteremtik a lelki egyensúlyt a fizikai regenerálódáshoz.

 

 

Hazánkban egyedülálló, és 100%-ig természetes!

Legjobb tudomásunk szerint hazánkban egyedülállóak az Adrienne Feller márka termékei, melyek prémium minőségű, kizárólag 100%-os tisztaságú és a legmagasabb hatóanyag-tartalmú alapanyagokból készülnek.
Az Adrienne Feller-termékek egyedülállóak az illóolajok és az azokból kiinduló szépségápolási koncepció miatt is, hiszen elgondolásuk nemcsak bőrtípusokon, de érzéseken, lelkiállapotokon alapul.

Ismerd meg a 100%-ban természetes Adrienne Feller luxuskozmetikumokat és a Panarom aromaterápiás illóolajokat!

  • Megosztás:
hirdetés