A tökéletes smink úgy változtatja meg viselőjét, hogy közben nem kelt túlzó, mesterkélt hatást. A profi szakemberek pontosan tudják, hogy melyek azok a területek, amiknek a kiemelése előnyére válik az arcnak. Az esetleges bőrhibák elfedéséhez is értenek, minden alkalommal megfelelő technikát alkalmaznak a hegek, a bőrpír vagy pattanások eltüntetéséhez, így az eredmény a legkevésbé sem maszkszerű.

hirdetés

 

A tökéletes smink kulcsa elsősorban a szakértelem

A nőies, kifinomult és vonzó megjelenés egyik alapköve a megfelelően előkészített és felkent smink. Nagyon esetlenül fest az, ha egy elegánsabb szett mellett előnytelen az arc kiemelése, vagy teljes mértékben elmarad ez a fázis. A megfelelően felvitt kozmetikumok nem csupán kiemelik a legelőnyösebb területeket az arcon, hanem elfedik az esztétikailag zavaró felületeket is. A sminkmesterek olyan sminktrükkök birtokosai, melyek által az egész megjelenés más hatást kelt.

Manapság a profi sminkesek teljes mértékben meg tudják változtatni még az arc alapvető formáját is a kontúrozásnak köszönhetően. A zavaró részeket elfedik, míg a jól használt kontúrtechnika által kiemelik azokat a területeket, melyek által sokkal arányosabb benyomást kelt az ábrázat.

 

Az öregedés jelei is tökéletesen elfedhetők a megfelelő módszerrel. A primerek alkalmazása nagyban hozzájárul a varázslatosan sima arcbőrhöz. Ezek a termékek feltöltik a bőr redőit, ezáltal egy egységes és fiatalos összképet kölcsönöznek. Az alapozó ennek köszönhetően nem ül meg a barázdákban, így a smink könnyedén felvihetővé válik, az eredmény pedig lélegzetelállító lesz.

Az esztétikailag zavaró sérülések, pattanások és a kipirosodott bőr sem okoz problémát a sminkmestereknek. Elképesztő munkájuk által a bőrfelszín ragyogóan egységessé és hibátlanná válik. Manapság ennek köszönhetően már nem okozhat problémát a legrosszabb pillanatban megjelenő pattanások hada, vagy az időnként felerősödő tünetekkel járó rosacea.

Ezek a nők teljesen megváltoztak a profi sminkes kezei alatt

A bőrpír és a bőrhibák maximálisan eltüntethetők megfelelő technikával. A sminkes – annak ellenére, hogy tökéletesen elfedte az esztétikai hibákat – még arra is ügyelt, hogy a szemek kiemelésével máshová terelje a figyelmet az arc területén.

Az egészen nude hatású sminkek is sokat változtatnak az arc összképén. A szemöldök kiemelésével sokkal inkább a szemekre összpontosul a figyelem. Az bőrfelszín elképesztően egységes, ám mégis természetes hatást kelt.

Az apróbb bőrhibákat egészen könnyedén el lehet takarni a jól megválasztott termékekkel. A csontozatot megfelelően kiemelő kontúrtechnikának köszönhetően az arc sokkal vékonyabbnak tűnhet.

Az időskor jelei is hihetetlen mértékben csökkenthetők a smink által. Ez az átváltozás egyszerűen fantasztikus. Kiemeli a nőies vonalakat, a csodás szemeket, ráadásul mindezt úgy, hogy nem kelt természetellenes hatást. Néhány barázda továbbra is látható marad, de a bőrfelszín sokkal egységesebb és ragyogóbb a sminkes munkájának köszönhetően.

A tökéletes smink alapköve a kifogástalan szemöldökvonal. Manapság már a vastagabb fazon a divat, a legtöbben igyekeznek kiemelni a szemek feletti területet. Megfelelő alapozással és kontúrozással kombinálva az eredmény lélegzetelállító.

A profi sminkesek keze alatt sokan olyannyira átváltoznak, mintha egészen más nő szerepelne az előtte-utána képeken.

 

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés