A lifting hatású arckrémeknél is látványosabb eredményt ígérnek a hialuronnal dúsított szérumok. Egy márka, két termék, két hetes próbaidő: elárulom, mit tapasztaltam.

Bár nem annyira bőven, de túl vagyok már a vízválasztó 35-ön, így magam is érzem, hogy ideje komolyabban vennem az arcápolást. Azt mondják, ebben a korban alapozzuk meg azt, hogyan fogunk kinézni ötvenévesen, én pedig merem remélni, hogy jól. Ennek érdekében pedig sokat újítottam a korábban roppant egyszerű szépségrutinomon.

A Nivea Anti-Age termékcsaládja nemrég egy új termékkel bővült, egy pici kis ampullával, mely hétnapos intenzív kúrához elegendő hialuronsav-koncentrációt tartalmaz. A Nivea termékei közül ez a kis apróság ígéri a legerősebb regeneráló és ráncfeltöltő hatást, így rögtön felkeltette az érdeklődésemet.

Naponta kétszer, reggel és este vittem fel belőle egy keveset a megtisztított arcbőrömre, a szokásos arckrémem alá. Mivel a bőrsimító hatása szinte azonnal érezhető volt, bevallom, néha megszaladt a kezemben, és többször csepegtettem a folyékony szérumból. Smink alatt is tökéletesen működött, sőt, észrevettem, hogy az arcom színe egységesebb lett, és a kritikus T-vonalon sem jelentkezett csillogás.

A lifting hatás érdekében a Nivea egy másik Anti-Age termékét is bevetettem, mely kreatin- és hialuronsavval dúsított gyöngyöket, valamint hidratáló gélt tartalmaz. A pumpálás során a gyöngyök összekeverednek a géllel egy selymes állagú szérumot alkotva, melynek friss illata és könnyen felszívódó állaga fokozza a termék használatának élményét.

Tulajdonképpen már csak akkor kezdtem el alkalmazni, amikor az intenzív hialuronkúra lejárt, vagyis kiürült a kis ampullám. Ugyanúgy reggel és este viszem fel a megtisztított arcbőrre, nyakra, dekoltázsra, jól bemasszírozom, azután a megszokott arckrémemet kenem fel.

Bár előtte sem rendelkeztem ráncokkal – csupán néhány mimikai szarkaláb tulajdonosa vagyok -, az eredmény szemmel látható, még engem is meglep.

Az arckontúrok valahogy feljebb kerültek, a szemkörnyéki nevető barázdák teljesen elhalványodtak, a bőröm pedig érezhetően tömörebb, feszesebb, rugalmasabb. Azt már tényleg nem vártam, hogy kezelhetőbb is lesz az arcbőröm, és semmilyen irritációt nem mutat fel, pedig nagyon hajlamos rá. Összességében, én nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.

  • Megosztás:
hirdetés