Nem muszáj minden esküvőnek virágba borulnia. Ha otthonos melegségre vágytok, használjátok fel mindazt, amit az őszi erdő kínál.

Manapság inkább a kis létszámú, családias légkörű, rusztikus hangulatú esküvők a divatosak, melyek tartózkodnak a felesleges fényűzéstől és a méregdrága pompától. A dekorációk szintén ebben a szellemben készülnek, melyeknél újabban a kreativitás és természetesség dominál, a rideg, fellengzős elegancia már nem annyira nyerő.

Amennyiben ősszel vagy télen keltek egybe, a virágokat bátran kispórolhatjátok a díszítésből, az is elég, ha csak minimális mennyiséget csepegtettek belőlük. Hiszen annyi minden mást alkalmazhattok a díszkompozíciókban szirmok helyett: az őszi erdő bogyóit éppúgy felhasználhatjátok, ráadásul az ehető bogyós gyümölcsök még a vacsora, a desszertek és az italok ízvilágában is megjelenhetnek.

Ha az erdei ösvények inspirációs vonalán haladtok, a díszítőelemnek tökéletes csipkebogyó, bodza, galagonya, kökény és madárberkenye mellé színes faleveleket, szárított virágokat, göcsörtös gallyakat és tobozokat rendelhettek. Megmutatjuk, milyen sokféleképpen kerülhetnek bele a dekorációba a vörös, kék, bordó és bíborszínű bogyók!

  • Megosztás:
hirdetés