A téli esküvő elengedhetetlen kelléke a kabát. Az elegáns felöltők csak még sikkesebbé, izgalmasabbá varázsolják az összképet. Ezek a letisztult fazonok a legtöbb ruhával meseszépen mutatnak.

hirdetés

A téli esküvő megkívánja a különleges helyszínt, dekorációt, ruhát. Az évszaknak megfelelő holmik csak még emlékezetesebbé teszik a nagy napot. Már pár apró dekorációval, fényfüzérrel téli mesevilágot varázsolhatunk, így az egész eseményt átjárja a meghitt, bensőséges hangulat.

A sikkes megjelenésről azonban nem kell lemondani a hideg idő miatt, hiszen ezen alkalomra is bőven akadnak csodaszép kabátok, melyek melegen tartják viselőiket.

Szuperül kiemeli a ruhák nőies oldalát az elegáns esküvői kabát

A prémes holmik kivétel nélkül fenséges hatást keltenek. Az előkelő köpenyek fehérbe csomagolva ellenállhatatlan és feledhetetlen megjelenést kölcsönöznek. A rusztikus romantika kedvelőinek ideális választás lehet egy műszőrme csoda, amely nem hagyja rejtve a ruhák díszes ujjait sem.

 

A csipkés ruhák már önmagukban nagyon látványossá teszik a megjelenést, ezért elég visszafogott felöltőt választani. Az egyszerű, letisztult stílusú kabátokkal megteremthető a harmónia, mivel az összkép így nőies marad. A hosszabb darabok ráadásul tetőtől-talpig melegítenek, így biztosan nem fogsz bennük meghűlni.

 

A rövid fazonok már sokkal elegánsabb, visszafogottabb hatást keltenek. A különleges ujjakkal és gallérokkal megtervezett kabátokkal azonban könnyen bele lehet csempészni egy kis játékosságot a menyasszonyi megjelenésbe. A bő szabás miatt leginkább szűk ruhák mellé érdemes választani.

 

Habár téli esküvőt tervezünk, már nem minden esetben kell megküzdeni a mínusz fokokkal. Ha enyhébb az időjárás, akkor a kisebb kosztümkabátok is megfelelhetnek az eseményre. A hercegnős tüll ruha mellé ideális választás a derékig érő kabátka. Letisztult vonalvezetésükkel modern eleganciát csempésznek a viseletbe.

 

A bukléblézerek nem csak a hétköznapokon kerülhetnek be a megjelenésbe, rendkívül elegánsak ezért a legtöbb menyasszonyi ruhával könnyedén összeboronálhatóak. A vastag, kötött holmiknak úgyszintén hasznát veheted, ezek igazán bájossá varázsolják az összhatást.

 

A vastagabb blézerek is porondra kerülhetnek, a modern menyasszonyok imádni fogják az efféle összeállításokat. A zakók az egyszerű fazonú kreációkkal mutatnak a legjobban.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

Cikkfotók: Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés