Tavasszal nem kizárt, hogy meglepetést okoz a változékony időjárás, ezért a menyasszonyra nem árt egy melegebb réteg, nem is akármilyen: a bőr- és farmerdzsekik is befurakodtak az esküvői divatba.

hirdetés

A csillogó, feliratos tornacipők után, ismét egy lázadó, vagány trend bontakozik ki az esküvői divatban. A személyre szabott, kézzel dekorált menyasszonyi dzsekik egyre népszerűbbek az Instagramon, melyekre többnyire megrendelés útján lehet szert tenni.

Festett vagy hímzett virágok, gyöngyök, rojtok, szalagok díszíthetik az egyéni elképzelés alapján született különleges esküvői kiegészítőt, melynek nem az a fő célja, hogy egész nap magán viselje az ara, inkább olyan funkciót tölt be, mint egy fotózási kellék, hiszen remekül mutat az örök emléknek szánt képeken.

A Mr. és Mrs. feliratú dzsekiket párban is kérhetik a házasulandók, személyes mintákkal díszítve. Sőt, az esküvő napjának emléket állító dzsekik ajándékötletnek szintén kiválóak, hiszen az összetartozást szimbolizálják.

Az Urban Outfitters esküvői leányvállalata, a BHLDN már le is csapott az ötletre, így tavaszi kollekciójában a szerelmes feliratokkal ellátott bőrdzsekik éppúgy felbukkannak, mint az elegáns stólák és pelerinek.

Klasszikus fekete, illetve natúr és pasztelles verzióban egyaránt jól mutatnak a motoros dzsekik, csipkeruhával kombinálva pedig, nagyon ütősek.

A megrendelésre készült kreációknál összehozható, hogy a dzseki anyagára festett virágok és feliratok harmonizáljanak a menyasszonyi ruha, vagy a menyasszonyi csokor színeivel, de olyan eset is akadt, amikor az ara az esküvői dekorációhoz igazíttatta a dzsekit díszítő árnyalatokat, hogy minden nagyon klappoljon a fotókon.

Ez a trend nagyon szerethető, vicces és modern, így biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan nálunk is elterjed.

Kiemelt kép: BHLDN.

  • Megosztás:
hirdetés