Megosztó divathullámot indított útjára az amerikai tornacipőmárka, aminek sokan örülnek, de legalább annyian idegenkednek tőle. Jönnek a csillogóan díszes, esküvői sportcipők!

Ha mindeddig azt gondoltad, hogy csak egy tipikus menyasszonyi rémálomban történhet meg olyasmi, hogy az ara tornacsukát visel a csodaszép, terebélyes ruhája alatt, akkor nagyot tévedtél. Újabban már egyáltalán nem ciki, ha kényelmes, sőt, sportos lábbeliben óhajtja kimondani a boldogító igent az ifjú pár.

Egész kis üzletág szakosodott a kedvenc edzőcipők esküvői átalakítására, avagy ünnepi díszbe öltöztetésére. A legnépszerűbb a fényes és hófehér Converse-tornacipők újragondolása strasszokkal, csillámokkal, és persze, az elengedhetetlen csipkével.

Az amerikai Keds cipőmárka pedig úgy gondolta, hogy ennek az új, szárnyra kelt divathóbortnak szentel egy teljes sneakers-kollekciót. A Kate Spade New York segédkezett a menyasszonyi kínálat megálmodásában, melynek kivitelezésekor egyáltalán nem sajnálták a csillogó elemeket.

Ezek a topánok egyébként ihletadóul is szolgálhatnak, ugyanis nem nagy ördöngösség felcicomázni egy vászoncsukát a nagy napra. Minden csillogó kellék beszerezhető hozzá a hobbiboltokból, melyeken kívül csak egy vízálló, univerzális ragasztóra, illetve egy csipeszre lesz szükséged.

Természetesen a tornacipőkön túl sokkal csinosabb, lapos talpú topánok is akadnak, melyek jobban passzolnak az elegáns menyasszonyi öltözékekhez, így nem muszáj ezt a divatot követned, ha nem bírsz sokáig magassarkúban senyvedni, és sokat adsz a kényelemre.

A tavaszi-nyári szezon bohém stílusú esküvőihez illenek leginkább az efféle, gyöngyös-csillámos cipőkülönlegességek, és főleg olyanoknak valók, akik szívesen szakítanak a hagyományokkal.

Mi tagadás, kerti vagy tengerparti esküvőkhöz kifejezetten praktikus lehet egy ilyen komfortos lábbeli.

  • Megosztás:
hirdetés