A tervezők időnként kísérletet tesznek arra, hogy a zokni és szandál ormótlan kombinációját új szintre emeljék a divatban. Idén újabb próbálkozásokkal találkozhatunk, és a képeket elnézve lehet, hogy feleslegesen ódzkodunk ettől a trendtől.

Sokáig egyenesen divatbűnnek számított a szandálba húzott zokni. A régi fényképekről szinte a retinánkba égett a nem túl csábos látvány: a gumiszandálban és strandpapucsban virító zokni esete. Ám ma már tudjuk, hogy minden azon múlik, ki milyen stílusérzékkel építi be öltözékébe ezt a furcsa kombinációt. A legújabb divatpróbálkozásokat elnézve talán idén megváltozik a véleményünk a zoknivillantásról.

Ez a méltatlanul mellőzött kiegészítő eddig a háttérbe szorult, de az új tavaszi trendek jóvoltából már nem fogjuk tovább rejtegetni a cipőnkben: kikandikálhat a bokavillantó farmer alól, egy színesebb darabbal feldobhatjuk a körömcipőnket, és persze a szandállal is újra barátságot köt a zokni, melynek ékesebb változatai teljes értékű kiegészítővé avanzsálnak a melegebb szezonban. Nézd meg, hányféleképpen aknázhatod ki a benne rejlő lehetőségeket!

  • Megosztás:
hirdetés