Elegáns kabát a Valentino őszi-téli kollekciójának a főszereplője, mely megidézi a hatvanas évek nőies stílusjegyeit. A klasszikus pelerinkabátkát Zendaya viseli a kampányfotókon, aki jól szemlélteti, mennyire fel tudja pezsdíteni az utcai öltözéket egy ilyen sikkes darab.

hirdetés

Az olasz divatházak sorra hozzák vissza a régi idők egyedi fazonjait és ruhadarabjait. A Valentino szerint itt volt az ideje, hogy a bájos pelerinkabát is újra megjelenjen a kifutókon és a hétköznapokban. Ezzel csak egyetérteni tudunk!

Elegáns kabát a ’60-as évekből: a Valentino választása telitalálat

Zendaya tökéletes vintage hangulatot teremt, ahogy az őszi-téli kampányfotókon a pelerinkabátot viseli. A 25 éves amerikai színésznőnek és modellnek nem először van dolga a retró stílussal, így még a hatvanas évek kifinomult, és kissé modoros hangulatát is könnyűszerrel meg tudta teremteni a forgatás alatt.

Az olasz márka legújabb ruhadarabjait David Sims fotózta le fekete-fehérben, egy régi stílusú színház falai között. A képeken feltűnnek a hatvanas évekből ismerős nagy gallérok, csipkeberakások és mini szoknyafazonok is.

A különleges A-szabással, és poncsószerű kialakítással megtervezett pelerinkabátok hozzájuk illő csinos táskákkal és tűsarkú cipőkkel is gazdagodtak, ezáltal rendkívül elegánssá és nőiessé alakítják a teljes szettet.

Kiemelt kép: David Sims/Valentino.

  • Megosztás:
hirdetés