A hetvenes évek stílusvilágával együtt a trapéznadrág is visszakeveredett a divatba, mely sokakat zavarba hoz, ha az a kérdés, hogy milyen öltözékekhez passzol igazán.

A trapéznadrágról még mindig sok tévhit kering a köztudatban, például sokaknak rögtön a hippikorszak jut eszébe erről a darabról. Pedig nemcsak szőrmemellénnyel és virágos blúzokkal lehet összeboronálni, ennél jóval több kiaknázható lehetőség lakozik a trapézszabású farmerekben.

Igaz, kissé át kell gondolni, hogy mivel mutat nőiesen, de akár a retró, akár a vagány trendek híve vagy, megtalálhatod a módját annak, hogy feldobd a szetted egy trapézfazonnal, mely szépen hangsúlyozza a csípő- és derékvonal nőies íveit, formáit.

Az óvatosság azonban nem árt, hiszen a trapézfarmer nem bír el akármilyen stílusú és szabású ruhadarabokat: soha ne kombináld túlméretezett, bő cuccokkal, hosszú, steppelt pufikabátokkal és csípőig érő tunikákkal, pulóverekkel. Lehet, hogy az alábbi képek jobban megszerettetik veled ezt a retró farmerviseletet, hiszen arról tanúskodnak, milyen sikkes vagy nőiesen tud lenni.

  • Megosztás:
hirdetés