Három fiatal, tehetséges magyar tervező indította útjára a The Four márkát, melynek 2012-es őszi-téli kollekciója a nemzetközi sajtót sem hagyta hidegen, sőt, ahol megjelenik, dominóreakcióban váltja ki egymás után a pozitív visszajelzéseket. Gálvölgyi Anett, Kormos Anna Zsófia és Miovác Márton Zsolt neve valószínűleg ismerősen cseng azok számára, akik nyomon követték nyáron a YCC 2012 nemzetközi művészeti pályázat hazai fordulóját, hiszen divat kategóriában ők hárman értek el első helyezést.

A Mondaine névre keresztelt kollekciójuk kissé kozmopolita hangulatot kelt, hiszen az anyagok, fazonok terén is a nagyvilág trendjei keverednek egymással, patchwork stílusban. A mix and match-irányzat – vagyis a különböző rétegek és stílusok mixelése – most egyébként is nagyon divatos a szezonban, de a tervezőtrió az utazásai során beszívott inspirációikkal gazdagította a különleges egyveleget, így igazán merész és izgalmas kollekció született.

A gyönyörű, afrikai és ázsiai textilek kifinomulttá, előkelővé teszik a hétköznapi viseleteket, miközben a baseball-dzsekik és -sapkák a vagány, New York-i urban stílust idézik fel egy-egy szett erejéig. Az anyagokban rejlő elegancia a nagyvárosi lazasággal találkozik, ugyanakkor a klasszikus nőiesség is érvényre jut az A-vonalú nadrágokban és a karcsúsított ruhákban.

Lookbook-fotók:

  • Fotók: Máté Balázs.
  • Styling: Gönczy Andrea.
  • Smink: Horváth Ágnes.
  • Haj: Miovác Márton.
  • Modellek: Julia (VM), Adrienn (FACE).


 

  • Megosztás:
hirdetés