A sötétkék-fehér, vagyis tengerészcsíkos darabok a nyár slágerei közé tartoznak. Összegyűjtöttük, melyek azok az alapdarabok, amelyek a legdivatosabbak és leghordhatóbbak, és megmutatjuk, hogyan viselheted őket!

Tengerészcsíkos ruhák

Legalább egy tengerészcsíkos felsőt jó beszerezni idén, de a legjobb, ha van egy rövid és egy hosszú ujjúd is, mert ez a ruhadarab szinte bármihez felvehető. Kombinálhatod nadrággal lezser vagy egy kicsit elegánsabb stílusban, de szoknyához is ideális választás.

Idén a vízszintes, kék-fehér csíkos szoknyák is divatosak, de ezeket csak akkor viseld, ha nem bánod, hogy erősítenek az alakodon. Rafináltan kiegyenlítheted az arányaidat, ha olyan ruhát választasz, melynek egyik része vízszintes, másik része függőleges csíkokkal van ellátva. A tengerészcsíkos maxiruha pedig nagyon romantikus, és tökéletes egy nyári sétához.

Ha szereted a feltűnést, viselj csíkos blézert, ami magára vonzza a tekintetet. Szintén ilyen hatást érhetsz el az idén ismét divatos kertésznadrággal, ha tengerészcsíkosat választasz. A kiegészítőkben is kiélheted a minta iránti szimpátiádat, ezek a vonalak különösen a táskákon mutatnak jól.

Arra vigyázz, hogy a tengerészcsíkos ruhadarabokat és kiegészítőket ne nagyon viseld más mintákkal, mert könnyen agyonütik egymást, illetve megtörik a harmóniát, és túlzás lesz az összhatás.

  • Megosztás:
hirdetés