Idén tavasszal mindenképp előnynek számít, ha magabiztosan tudsz tipegni magas sarkakon, illetve nem veted meg a nőies körömcipőket, mert egyértelműen a kecsesebb lábbelik felé tendál a divat. Persze most is számíthatunk extravagánsabb fazonokra, modern dizájnra és bohókás színvilágra, de inkább az ötvenes-hatvanas évek klasszikus formái és tűsarkai viszik a pálmát.

A rózsaszín felhőben toporgó hollywoodi glamúr sikk olyan, akár a Disney mesés álomgyára, mely cukormázas, pasztelles árnyalatokat és csinos, vintage hangulatú cipellőket hoz magával, melyekben minden nő dívának vagy hercegnőnek érezheti magát.

Ám a vagány darabokról sem feledkeztek meg a nagyobb divatházak és a cipőmester dizájnerek, így fémsarkakra és metálfényű lábbelikre még mindig számítani lehet. A natúr és minimál trend szintén képviselteti magát a mezőnyben: a púderszínű cipőkről például már most tudjuk, hogy tavasszal nélkülözhetetlenek lesznek. Összefoglalónkból kiderül, milyen divathullámokat indítottak el a divattervezők cipőfronton.

  • Megosztás:
hirdetés