A tavaszi divat középpontjában idén a blézer áll. Bár drága darabról van szó, mérsékelt áron is be lehet szerezni sikkes fazonokat. Felkutattuk, mit kaphatunk 10 ezer forint alatt!

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a trendelőrejelzések alapján klasszikus alapdarabból nélkülözhetetlen stílusfűszerré avanzsál a blézer. Egy biztos, hogy egy ilyen sokoldalú kreációval számtalan módon változatosabbá tehetjük az öltözékünket, ha végre tavaszra fordul az idő. Bár a fazonok a jól bevált, klasszikus vonalakat követik, a zakóféléket másképp viseljük, mint régen.

Még az elegáns modelleket is összeboronálhatjuk sportos jellegű nadrágokkal vagy szakadt farmerekkel, de pont olyan jól passzolnak romantikus kis ruhákhoz, illetve magas derekú sortokhoz, pantallókhoz. Felejtsd el a konzervatív értelemben vett blúzos-blézeres összeállításokat, és variáld bátran kedvencedet garbóval, vékonyabb pulóverekkel, lezser ingekkel, valamint vállvillantó felsőkkel.

A választék most roppant széleskörű: a kínálatban megtalálod a testre szabott, valamint a válltöméses, hosszított változatokat is, kockás, csíkos és színes verziókban. Éppúgy divatosnak számít a négygombos tengerészzakó, mint az egygombos, szűkített blézer, illetve az extravagáns darabok úgyszintén megtalálhatóak a palettán.

  • Megosztás:
hirdetés