Ahogy lassacskán kifelé araszolgatunk a télből, egyre inkább felmerül bennünk, hogyan tehetnénk változatosabbá és nőiesebbé a meleg rétegeket. Jobb, ha előre felkészülünk a szoknyaszezonra!

hirdetés

Hideg, téli napokon többnyire ki sem látszunk a kabátból, sálból, így nem csoda, ha már kicsit elegünk van a vastag pulóverekből és nadrágokból, melyek kombinálását nem könnyű mindennap a nőiesség szintjére emelni.

A csinos kis szoknyáknak ugyan még nem igazán kedvez az időjárás, ám hamarosan belefutunk a szezonjukba, ezért nem árt sorra vennünk a legnépszerűbbnek ígérkező trendeket, melyekből inspirálódhatunk.

A divat színterén idén minden a szoknyák és ruhák körül fog forogni, amint megenyhülnek a napok. A klasszikus fazonok kerülnek előtérbe a tavaszi trendekben, mint amilyenek az A-vonalú, a ceruzaszabású és az egyenes fazonú megoldások.

A minitől a maxiig szinte minden szóba jöhet, és a mintákra, textúrákra, anyagokra is nagy hangsúly kerül. A fényes és matt felületek, a színes, pliszírozott és rétegelt textíliák, a kockás, pöttyös, patchwork stílusú, valamint óriásvirágos mintázatok egytől egyig felmerülnek a 2019-es irányzatokban. A retró szivárványcsíkos, illetve a leopárdmintás darabok sem csengenek le nagy hirtelen, de némiképp háttérbe szorulnak a letisztult változatokkal szemben.

A vastag anyagú, hímzett szoknyákat érdemes beültetni a kora tavaszi öltözékekbe.

A nagy léptékű virágminták és a patchwork anyagok remek alapot szolgáltatnak a különböző színblokkokból álló szettekhez.

A pliszírozott maxiszoknyákat a hetvenes évek trendje szerint fogjuk viselni.

Nőies összhangot teremthetünk, ha a szoknyánk élénk árnyalata többször visszaköszön az öltözékünkben.

A bőr ceruzaszoknya idén a hétköznapi, ámde nőies elegancia kedvenc stíluseleme lesz.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

 

  • Megosztás:
hirdetés