Amikor eljön a kabát ideje, néhány táskafazon már nem bizonyul praktikusnak. Az őszi-téli divat szerencsére sokféle stílusvariációt megenged.

A kézi- és válltáskák veszik át az uralmat idén, míg a túlméretezett, oversize batyuk kissé háttérbe vonulnak. Megjelennek viszont az egészen aprócska, eddig csak elegáns alkalomra használt táskafazonok, melyek meglepő módon kabáttal is jól mutatnak. A szögletes, letisztult, modern megoldások nőies és vagány szettekhez egyaránt jól idomulnak, élénk színnel társítva pedig szinte vonzzák a tekintetet. Az agyondíszítések ideje lejárt: a most divatos egyenes vonalú, hosszú, egyszerű kabátfazonokhoz a kevésbé cicomás táskák passzolnak jobban.

Maximum egy fémszínű díszítőelem, egy mívesebb csat vagy lánc ékesíti az egyébként szofisztikált, visszafogott darabokat. A szögletes és a lekerekített vonalvezetés egyaránt szóba jöhet táskafronton, ha pedig pakolós, mindent elnyelő kreációra vágysz, válassz bőr vagy bőrhatású shoppert, esetleg kis kézi utazótáskát.

  • Megosztás:
hirdetés