A divat egyre őrültebb ötletekkel jelentkezik szezonról szezonra, ami lehet megbotránkoztató vagy imádnivaló is. Utóbbi kategóriát képviseli az amerikai Pordein márka, akik egyedi, látványos és nem mellesleg hihetetlenül jópofa táskákat gyártanak.

Elképesztő belegondolni, hogy a tervezők újra és újra olyan ötletekkel állnak elő, amiket senki más eszébe nem jutna kivitelezni. De mi más is lehetne nagyobb inspiráció, mint a történelem és az ember tulajdon környezete? Valószínűleg ez járhatott a Pordein táskák tervezőjének fejében is, amikor megalkotta dinoszauruszos, állatos és élelmiszerek inspirálta kollekcióit.

A márka állatbarát, tehát a táskák műbőrből készülnek, de igényes kidolgozás és pénztárcabarát árak jellemzik. Használhatók válltáskaként vagy clutch-ként is, és minden elfér bennük, amire a nap folyamán szükséged lehet.

Valószínűleg kevés ember van, aki kisgyerekként ne imádta volna a dínókat, így ez a kollekció biztosan visszahozza a gyermekkor hangulatát, és egyben stílusossá is teszi a szetted. Többféle színben és dínófajtában kaphatóak, így tutira találsz olyat, ami passzol hozzád.

Ha pedig nem vagy oda a dínókért, de imádod az állatokat, nézz szét az állatos kollekcióban, ahol nyuszit, pandát és egyéb állatokat formáló táskákat találhatsz. Szerencsére Magyarországra is szállítanak, úgyhogy nem kell félned a mindent a szemnek, semmit a kéznek effektustól.

Kiemelt kép: Getty Images/Edward Berthelot

Galéria képei: pordein.com.

  • Megosztás:
hirdetés