Télen sem kell lemondanod a szoknyáról, még a rövidebb fazonokról sem, mindössze érdemes beszerezned hozzá egy hosszú szárú csizmát, hogy a lehető legnagyobb felületen takarva legyen a lábad. Ez a kombináció azonban könnyen előnytelen lehet, de, ha betartasz néhány szabályt, biztos, hogy csinos leszel.

Szoknya hosszú csizmával

Ha miniszoknyát húzol, ügyelj rá, hogy a hozzá viselt csizma a térded felett végződjön, ellenkező esetben vastagabbnak tűnik majd a lábad. Fontos az is, hogy legyen néhány centi különbség a csizmaszár teteje és a szoknya alja között, ez segít abban, hogy ne folyjon össze az alakod.

A midi szoknyához is illik a hosszú csizma, de itt is vigyázni kell, hogy ne mosódjanak össze az élek, ezért a színekkel érdemes játszanod. Ha világos vagy élénk színű szoknyát viselsz, sötét csizmát vegyél fel, sötét szoknyához pedig világos színű csizmát, hogy létrejöjjön a kontraszt.

Egyberuhával is csinos a hosszú szárú csizma, és az ilyen outfit esetében ugyanazok a szabályok érvényesek, mint a miniszoknyánál. Lábszárközépig érő vagy annál hosszabb ruhához ne viselj magas szárú csizmát, mert nem mutatnak jól együtt.

  • Megosztás:
hirdetés