A divatfotózásokról összegyűjtött tapasztalatait egy blogban kamatoztatja a dundi modell, aki abban szeretne segíteni a nőknek, hogy merjék kibontakoztatni nőiességüket.

Van, aki mer öltözködni, és van, aki tud is. A kettő nem ugyanaz. Ám, ha valaki stílusában mindkettő egyformán megvalósul, az már egészen dicséretes. Louise O’Reilly nemzetközi plus size modellként dolgozik, és munkája során a fazonkombinációk sok csínját-bínját elleste.

Ami különösen szimpatikus a mindennapi megjelenésében és stílusában, hogy, bár roppant nőiesen és bevállalósan öltözködik, nem feltétlenül mutat meg mindent, avagy az alakja előnyeit bátran hangsúlyozza, de a testalkatának megfelelően válogatja össze a ruhaszabásokat.

Széles csípőjét többnyire A-vonalú ruhákkal ellensúlyozza, de nagyon jól bánik a szűk fazonkialakításokkal is. Úgy gondolja, hogy a vastag combú nők midi szoknyákban is szexisek lehetnek, nem kell teljes egészében elbújtatni az idomaikat, de az sem mindig helyénvaló, ha mindent közszemlére tesznek. Lesd el tőle a remek trükköket!

  • Megosztás:
hirdetés