Sokan a sikkes megjelenés egyik alapjának tekintik, hogy az összeállítás egyedi legyen, és minél kevésbé tartalmazza azokat az elemeket, amelyeket minden második ember visel. Ez az ikerpár viszont szembemegy ezzel az elképzeléssel, mivel a lányok egymáshoz passzoló szetteket viselnek.

hirdetés

Stílusos ikerpár

Alice és Olivia angol testvérpár, egyediségüknek köszönhetően kitűnnek az Instagramon található többi blogger közül, hiszen a szettjeikben mindig van valami közös. Csak ritkán viselnek teljesen egyforma ruhát, ha mégis, a kiegészítők akkor is különböznek. Szívesebben öltöznek inkább egymáshoz, így a színek, minták és anyagok harmonizálása a legjellemzőbb rájuk. Ettől különlegessé és izgalmassá válik a megjelenésük.

A nyolcvanas-kilencvenes években óriási sikk volt az ikreket nevelő szülők körében, hogy gyermekeiket egyforma ruhákba öltöztették. Vagy a szín, vagy a fazon egyezett szinte hajszálpontosan, ám az eredmény valahogy mindig balul sült el. Ez az ikerpár végre feledteti az összeöltözés bakijait, és bebizonyítja, hogy erőlködés nélkül is ízléses lehet az összahtás.

Nagyszerűségük abban rejlik, hogy mindig igyekeznek minél színesebben öltözködni, ám arra figyelnek, hogy a végeredmény ne keltsen bazári hatást. Remekül játszanak a különféle árnyalatokkal, jól ráéreznek, hogy melyek passzolnak egymáshoz a leginkább. Az összeállításaik egyáltalán nem sorolhatók a ciki kategóriába, épp ellenkezőleg, nagyon üde, friss hatást keltenek.

Szeretnek játszadozni a színekkel, ami általában a kiegészítőkben nyilvánul meg.

Kedvelik a színes összeállításokat, és legtöbbször a jól bevált színpárokat kombinálják.

A narancssárga-piros-pink hármasa nagyon vidámmá és vibrálóvá teszi a megjelenést.

A mintákkal sem fukarkodnak, így a színek mellett ezeket is előszeretettel kombinálják.

Kerülik a sötét árnyalatokat, így még a téli hónapokban is üdének hat a megjelenésük.

 

Kiemelt kép: David M. Benett / Getty Images. 

  • Megosztás: