Az Instagram tele van stílustippekkel, melyeket nem biztos, hogy a hashtagek között böngészve átlátsz, mert az óriási információhalmazban gyakran elveszik az, amire igazán kíváncsi lennél. Ahhoz, hogy csak azt lásd, ami érdekel, érdemes követni olyan stílusbloggereket, akiknek ízlése hasonlít a tiédhez. Mutatunk néhány különböző, de egyformán sikkes fiatal nőt, akiktől van mit tanulni.

Szuper outfit-, frizura- és sminkötleteket leshetsz el Rach Parcelltől, akinek mára saját ruházati márkája is van. A csinos anyuka nagyon nőies és elegáns stílust képvisel, ezért ha némi inspirációra van szükséged a sikkes megjelenéshez, nála biztos, hogy megkapod.

Camille Charrière egy francia lány, aki Londonban él, és ez már szinte önmagában is garancia a kiváló stílusérzékre. Ha természetes, szerkesztés nélküli fotókat nézegetnél divatról és a fotózások világáról, érdemes követned az Instagramját.

Az amerikai Charlotte Groeneveld mindig a legutolsó trend szerint öltözködik, nála sosem kell csalódod, ha valami újdonságra vágysz. A thefashionguitar.com szerkesztője nemcsak remek ruhákat mutat, de valami elképesztően hangulatos életérzést is közvetít a képeivel.

Ha vonz az Instagram-sztárok csillogó világa, a fényűző életmód és a gyönyörű emberek, Krystal Bick fiókja tetszeni fog. A stílus- és utazási blogger szebbnél szebb helyekről posztol jobbnál jobb ruhákban.

  • Megosztás:
hirdetés