Gyerekkoromban, mint mindenki, gondolom, én is szerettem gyurmázni, rajzolni, festeni, magyarán kiélni a kreativitásomat. Sőt, többször voltam kézműves táborban, ahol nemezeltünk, bőrt festettünk, gyöngyöt fűztünk. Szerintem sokaknak hiányzik a valós alkotói tevékenység, aminek látszatja is van, legyen az főzés vagy hímzés. Talán ezért szeretnek a nők ajándékot csomagolni.

A Retikülön már korábban bemutatott Silkway most nyílt napot tart, ahol beavatják az érdeklődőket a selyemfestés rejtelmeibe, és természetesen ecsetet is adnak a kezükbe.

A selyemkendőkről valószínűleg sokaknak a nagyi levendulaillatú szekrénye és puszija jut eszükbe, pedig az alapanyag mellett szinte minden megváltozott, és ugyanúgy trendivé lehet tenni ezt a kortalan darabot, mint egy nadrágkosztümöt vagy kis fekete ruhát.

Izgalmas, csajos programok

A nyílt napra szeptember 22-én kerül sor, ahol lesz mandalafestés, műhelylátogatás, sőt, még egy pályázatot is kiírtak, melynek nyertesét ott helyben megfestik, több változatban is, és persze a tervezője meg is kapja. A nyílt napra regisztrálók között ajándékutalványt sorsolnak ki, és kedvezményesen vásárolhatsz is a termékekből.

  • Megosztás:
hirdetés