Ha bizonytalan vagy a pufidzsekit illetően, hogy milyen öltözékekkel mutat jól, és mennyire rugalmasak a stílushatárai, szerezz ötleteket az alábbi képekből!

hirdetés

Mivel a tervezők zöme idén a kilencvenes évek divatjából csemegézik, a pufidzseki most ismét menő darabnak számít, ráadásul két arcát is megmutatja a szezonban, melyek merőben eltérnek egymástól.

Bár többnyire a sportos stílus kötődik ehhez a vastag kabáttípushoz, a nőiesség sem áll tőle távol, sőt, meglepő módon még a magas sarkú lábbelikkel is képes összhangba kerülni, ha kellő kreativitással alakítjuk hozzá a különféle ruharétegeket.

A pufidzseki most afféle stílusesszencia, amit a magasabb szintű dizájnerdivat éppúgy szívesen beemel a repertoárjába, hiszen nagyszerűen alkalmas a trendinek számító stílustörésekhez. Mindezt úgy kell elképzelni, hogy sok esetben a pufikabát a kakukktojás az öltözékben, egy meglepetést okozó része az egésznek, mégis harmonikusan idomul még a szoknyás szettekhez is.

A divatbloggerek mindenesetre imádják, és a legtöbb high fashion kollekcióban feltűnik ez a praktikus darab. A szélesítő hatásától sem kell megijedni, hiszen nagyon sok karcsúsított, övvel ellátott fazon került be a kínálatba, és egyébként jól ellensúlyozható, ha számunkra előnyös szabásokkal kombináljuk.

A pufidzseki ráadásul egy kényelmes, sokoldalúan viselhető, igazán télies megoldás, melyben senki sem fog dideregni. Ám sajnos túlgondolt modellek úgyszintén bekerültek a kínálatba, melyek hatalmasak, és ufószerű kinézetet kölcsönöznek viselőjüknek, ezért nem árt körültekintően megválasztani a fazont.

  • Megosztás: