A Prieston márka kollekcióit játékos fazonok és minták, mesébe hajló formák és bájos cukorkaszínek jellemzik, ám a kislányos elemeket nőies szintre emelte a tervező, Nagy Noémi.

Nagy Noémi, a Prieston márka alapítója és tervezője 2013-ban mutatta be első kollekcióját. Külföldön is szép sikereket tudhat a magáénak: rendszeresen részt vesz a bécsi MQ Vienna Fashion Weeken, de lehetősége volt több londoni és ausztráliai divateseményen is bemutatni az épp aktuális kollekcióit.

A márka kissé merész és kislányosan pimasz stílusvilága kiszakítja az embert a szürke mindennapokból és a megszokott kerékvágásból. Idén debütált a Prieston táska és kiegészítő vonala, mely könnyen alakítható, sokoldalúan kombinálható darabokból áll, amelyeket a hetvenes évek színes, hercegnős luxusvilága ihletett.

 

A kollekció egyik meghatározó kreációja a szív alakú táska, az úgynevezett HEART bag, mely többféle méretben és kialakításban kapható. A kiegészítők repertoárjához tervezett ruhák szatén- és bársonyanyagokat vonultatnak fel, melyek tovább fokozzák az álomszerű luxusragyogást. A márka minőségi bőrből készült övtáskái különálló övként is viselhetőek, ami nemcsak praktikus, hanem nagyon divatos megoldás.

A Prieston már ásványvizes palackokat is öltöztet

Nagy Noémi a Szentkirályi ásványvíznek tervezett egyedi, limitált kiadású designer címkét. Míg a tervezőnő a rózsaszín címkés és kupakos palackokat tette vidámabbá a cseresznyefa virágait megelevenítő motívumokkal, Lakatos Sándor divattervező a kék címkés és kupakos ásványvizeket öltöztette fel a védjegyének számító hat csíkkal, melyben visszaköszön a márkájának elegáns, minimál stílusa.

  • Megosztás:
hirdetés