A szőrmecuccok kivételes, aranyat érő tulajdonsággal rendelkeznek, hiszen egy stíluson belül is képesek teljesen más jelleget adni az öltözéknek. Így elég csupán a kiegészítőkkel szőröznöd, hogy ugyanazokat az alapdarabokat új megvilágításba helyezd. A negyvenes évek hangulatához tökéletesen passzolnak a teátrális szőrmegallérok vagy az elegáns, szőrmeszegélyes csizmák és kesztyűk. Ám nem muszáj mereven ragaszkodnod a korhű divatjegyekhez, egy merész csavarral ugyanis bohókás stílusmixet rittyenthetsz össze.

Bohém vintage

Mivel a negyvenes évekbe szottyant kedvünk visszakalandozni, egy midi ceruzaszoknyával és egy peplum fazonú felsővel alkottuk meg a stílusunk vázát. Egy ilyen összeállítás könnyű építkezési alapot adhat.

A bohém elegancia kedvéért a színekkel is játszhatsz: a blúz szilvakék alaptónusát és a piros pöttyöket még hangsúlyosabbá teszi a bíbor árnyalatú szőrmegallér és a lila bokacsizma. Ám egy bozontos bundával és széles karimájú kalappal a hetvenes évek hippi stílusát csempészheted bele az öltözékedbe, mellyel vagányabb vintage-mixet nyerhetsz.

A képen látható termékek: 1. TOTHBORI 35 000 Ft; 2. H&M 5990 Ft; 3. H&M 8990 Ft; 4. Mango 39 995 Ft – akciós ár -; 5. H&M 3990 Ft; 6. Rag & Bone 495 $.

Old hollywoodi stílus

A fő témánk továbbra is a negyvenes évek trend, ezúttal elegáns elképzelésben. Az alapul szolgáló smaragdzöld ruhával nagyszerűen megvalósítható a klasszikus üzletasszony sikk, melybe már tavaszi üdeséget csepegtettünk a vajszínű blézerrel és a világos szőrmegallérral. A választott alapruhánktól a drámai dívastílus sem áll távol, amit fekete boleróval, csinos, szőrmeszegélyes csizmával és korhű fejdísszel hoztunk ki belőle.

A képen látható termékek: 1. Mango 16 995 Ft – akciós ár -; 2. H&M 8990 Ft; 3. H&M 8990 Ft; 4. TOTHBORI 10 000 Ft; 5. Opening Ceremony 240 $; 6. H&M 1790 Ft; 7. TOTHBORI 117 000 Ft.

  • Megosztás:
hirdetés