Esős és napfényes őszi napokra is tartogatnak kényelmes cipőket az új kollekciók. A tavalyi fazonokhoz képest nem számíthatunk eget rengetően nagy változásokra.

A hetvenes és nyolcvanas évek modernizált cipőfazonjai költöztek be az őszi kínálatba: a korábbiakhoz képest nagyobb hangsúlyt kapnak a platform cipők, különösképpen a fűzős, sneaker típusú változatok, valamint tovább folytatódik a loaferek őrülete. A belebújós mokaszinok és papucscipők lesznek a kora őszi időszak legnépszerűbb modelljei, melyek állatmintás, lakk és velúr változatban is kaphatóak.

A púderes rózsaszín és babakék topánok továbbra is előnyt élveznek a barnákkal szemben, de a vibráló lila és piros árnyalatok sem tűnnek túl harsánynak a színpompás őszi divatban. Ha inkább a ruháidon jelenítenéd meg az élénk színeket, bőven találsz semleges tónusú, fekete, illetve fehér lábbeliket az üzletek polcain.

A maszkulin stílusú, Oxford-félcipők szintén kiűzhetetlenek az őszi divatból, idén is bőven válogathatsz a lakk, bársony és bőr verziók közül. Az átmeneti lábbeliket nem sokáig tudod kihasználni, ezért praktikus lehet a középárú, illetve olcsóbb darabok közül válogatni, melyekből többet is beszerezhetsz magadnak a szezonra.

  • Megosztás:
hirdetés