A sok maszkulin stílusú kollekció között mindig öröm olyanokra bukkanni, melyek finomabb, nőiesebb elemekből épülnek fel, és esetleg még egy kis virágot, csipkét, sőt, rózsaszínt is elbírnak. Az Oscar de la Renta márka 2015-ös tavaszi kollekciója pontosan ilyen.

Könnyed nőiesség

A tavaszi kollekció ruhái nincsenek túlbonyolítva, viszont nagyon mutatósak, mind a szabásvonalakat, mind a színeket és mintákat tekintve. Nagyjából az összes csajos finomságot felvonultatják, a csipkétől kezdve a virágokon át egészen a tollig. Főszerepet kapott az utóbbi időszak egyik legmeghatározóbb trendje, a kockás minta is.

A kollekció színvilága is igazán tavaszias, leginkább a pasztellszínek hangsúlyosak, de itt-ott becsúszik egy-egy sötétebb árnyalat is. Az apró virágmintát még pont elegendő mennyiségben helyezték el, nem lettek túl csicsásak a ruhák.

Azért a fekete is megjelenik, de sosem töményen, mindig fehérrel vagy valamilyen más halvány színnel keresztezve. A modern elemek mellett a tollak miatt még a harmincas évek stílusa is halványan visszaköszön a ruhákról.

  • Megosztás:
hirdetés