A bokavillantó nadrág kulcstrendnek számít idén, és, ha tetszik neked, vétek lenne lemondanod róla csupán azért, mert az alacsony termeted stoptáblát tart elé. Figyeld, mennyire nem így van!

A bokavillantó nadrágok most különösképpen csábítóak, hiszen úton-útfélen beléjük botlunk az üzletekben, és a kirakatok próbababáin olyan jól mutatnak. Ám tudjuk jól, hogy nem túl előnyösek az alacsony termetűek és a rövid lábúak számára, és, bár jó pontot jelent, hogy a bővebb szárú szabások keskenyítik a csípő vonalát, tulajdonképpen az alakösszenyomó tulajdonságukkal le is nullázzák a mellettük szóló érveket.

Ám néhány okos trükkel lehet úgy viselni a háromnegyedes szárú fazont, hogy ne tűnjünk még alacsonyabbnak tőle: a magas derékszabás kötelező, és a felsőt sem ildomos hanyagul kiengedve hagyni, hogy csak úgy rálógjon a nadrágra.

Minél kevesebb vízszintes tagolást kap az öltözéked, annál hosszabbnak tűnik a test vonala. Ebben a videóban érthető, jó példákat találsz arra vonatkozóan, hogyan érdemes, és hogyan tilos viselni a bokavillantó nadrágtípusokat. Szuper tippekre tehetsz szert, melyeket könnyű beültetni a mindennapi megjelenésedbe.

  • Megosztás:
hirdetés