Télen gyakran fejtörést okoz az öltözködés, hiszen nem könnyű összelőni a praktikumot a divattal. Néhány egyszerű fortéllyal megkímélheted magad a sok bosszúságtól.

hirdetés

A téli ruharétegek viselése számos apró kis nyűggel jár, melyek megnehezítik az öltözködést. Kellemetlen, amikor az ember viszketni kezd egy szúrós pulóverben, vagy a reggeli készülődés utolsó pillanatában döbben rá, hogy a kedvenc pulóverének szabásában nyomot hagyott a vállfa. Azzal sem jó szembesülni, hogy beázik a divatos csizma, a kesztyű melege pedig villámgyorsan elszáll, ha fagyos széllel találkozik.

A szimpla kötött sapkákat is meg lehet unni idővel, arról már nem is beszélve, hogy elektrosztatikussá teszik a frizurát. Szintén idegesítő tud lenni, ha a kesztyű megakadályozza az okostelefon kezelését, a mai, béleletlen csizmákban pedig elfagynak a lábujjak. Ilyen mindennapi problémákra sorakoztat fel megoldásokat az alábbi videó, melyből megtudhatod, hogyan készíthetsz percek alatt lábszármelegítőt, rizzsel feltöltött, tartós meleget adó kesztyűt, és mivel dobhatod fel a megunt sapkáidat.

Választ kaphatsz arra is, hogyan kerüld el, hogy a garbótól vagy a sapkától égnek álljon a hajad, milyen módszerrel itathatod fel a csizma belsejébe beszivárgó nedvességet, illetve okos tippekkel gazdagodhatsz, ha szeretnéd megóvni magad a fázás kellemetlenségeitől. Ha huzamosabb ideig tartózkodsz a szabadban, érdemes plusz talpbetéttel, valamint testre tapadó, észrevétlen aláöltözettel készülnöd, illetve a thermo zokni is szuper védelmet nyújthat a vacogás ellen.

 

  • Megosztás: