A fesztiváldivat minden évben az egyik legizgalmasabb része a nyári öltözködésnek. Még javában tombol a fesztiválszezon, így előkerülhetnek a rövid szoknyák, merész felsők és a csillogó részletek. A buliban semmivel sem kell spórolni, bőven van miből inspirálódni, ha szeretnél kitűnni a tömegből!

hirdetés

Bár a nyár már a végéhez közeledik, a fesztiválok még nem értek véget. Idén remek a felhozatal, sok világsztár látogat el hazánkba, így a bulizni vágyók kedvükre válogathatnak az izgalmas programok közül. Ám a fesztiválok nem csupán a zenékről és a változatos programokról szólnak, a különleges darabokat felvonultató fesztiváldivat szintén nagy szerepet kap.

Merész és sokszínű a fesztiváldivat: ezeket a fazonokat kár kihagyni

A szezont mindig az Amerikában megrendezett Coachella nyitja meg, ami az utóbbi években valóságos divatbemutatóvá változott. A résztvevők igyekeznek minél izgalmasabb, meghökkentőbb összeállításokban megjelenni, melyekkel garantáltan felhívják magukra a figyelmet. Szerencsére a visszafogottabb szetteknek sem áldozott még le az ideje, a sikkes összeállítások éppúgy teret hódítottak maguknak a zenei rendezvényeken.

A Coachellán rengetegféle stílus bukkant fel, bizonyos elemek pedig pillanatok alatt átszivárogtak az utcai divatba. Ilyen például a horgolt ruhák trendje, ami megfelelő darabokkal variálva mindkét helyszínen megállja a helyét, a lényeg az egyensúly.

 

A fesztiváldivat lényege, hogy semmivel sem kell finomkodni. A bulis helyszínen szinte mindent lehet, bátran kísérletezhetsz a különféle fazonokkal. Jöhetnek az átlátszó felsők, csipkerészletek, neonszínek és a csillogás minden mennyiségben. A feltűnő árnyalatokkal nem érdemes spórolni, amellett, hogy a nyári divat nagy kedvencei, a fesztiválszettet szintén remekül fel tudják pezsdíteni.

Szárnyalhat a képzelet, a fesztiválok alkalmával nem kell spórolni a kiegészítőkkel. Halmozhatod a nyakláncokat, karkötőket, esetleg bevállalhatsz egy hangsúlyosabb fülbevalót. A különféle hajkiegészítők úgyszintén roppant népszerűek, a hajpántok, kendők mellett a különféle sapkák a legnépszerűbb stíluselemek, és természetesen a vödörkalapokról sem lehet megfeledkezni. Azért a sokszínű elemekkel nem árt összhangot teremteni, bár idén a kaotikus összkép sem számít divatbűnnek a felfokozott fesztiválhangulatban.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés