2018-ban még mindig tart az edzőcipő-mánia. A tavalyi és az új fazonok egyaránt népszerűek, és éppúgy, mint eddig, bármilyen stílusú öltözékbe beleférnek.

Valahol mélyen a zsigereiben már mindenki érzi a tavaszt, hiszen egyre többen jelennek meg az utcákon színes edzőcipőben. Bár a sneaker típusú lábbelik sikere még mindig töretlen, most néhány új divathullám tűnik fel a viselésükkel kapcsolatban. A futócipő fazon továbbra sem kopik ki az utcai trendekből, sőt, egyre színesebb, játékosabb módon lehet viselni. Az élénkebb árnyalatok mellett idén a lágy pasztellszínek is főszerepet kapnak, helyenként pedig a fűzőt szalagok váltják fel.

Idén már nem kell rövid szárú titokzoknikkal bajlódnod, mert úgy menő, ha az öltözéknek igen látványos eleme a zokni, mely részt vesz a színpasszítós játékban. Vagy a cipőd, vagy a zoknid színe passzoljon a táskádhoz, esetleg bármelyik feltűnő kiegészítődhöz. A nőies stílusokat most még nagyobb elánnal keverheted a sportos trendjegyekkel, ami azt jelenti, hogy még ceruzaszoknyával és zakóval is viselhetsz edzőcipőt.

A klasszikus, fehér teremcipők idén is teret hódítanak maguknak a divatban, és ezek a darabok még bátrabban ingázhatnak a sportos, illetve nőies stílusverziók között. Most bármi megengedett, a lényeg, hogy kényelmesen érezd magad abban, amit viselsz. Adunk egy kis inspirációt tavaszra!

  • Megosztás:
hirdetés