Az őszi-téli divat teljes színskáláját felvonultatják a puha, kötött pulóverek, melyek derűs hangulatba hoznak, és nőies ruhadarabokkal is jól kombinálhatóak.

hirdetés

A kötött pulóvereket nehéz megkerülni a hideg időszakban, de szerencsére változatosan variálhatóak, így nem kell attól tartanunk, hogy unalomba fullad a viselésük. Mivel az őszi napoktól számítva egészen a tavaszi szezonig szükségünk lesz rájuk, érdemes olyan darabokból betáraznunk, melyek vidám, kellemes tónusaikkal színt visznek az öltözékbe, és nőies szoknyákkal, blézerekkel, ruhákkal és magas sarkú csizmákkal is jól együtt tudnak működni.

Bár a farmer és a pulóver megszokott, nyerő párost alkot együtt, nem muszáj leragadni ennél a kombinációnál, hiszen még a túlméretezett, kötött kreációk is nagyszerűen összeboronálhatóak szűk ceruzaszoknyákkal, bő szárú overallokkal vagy midi fazonú, romantikus ruhácskákkal. Tegyél fel egy merész, élénk színű rúzst, válassz egy feltűnő fülbevalót, mely harmonizál a felsőd színével, és máris csinosabbnak érezheted magad a vastag, meleg ruharétegekben.

  • Megosztás: