Ha jól választod meg a fazont, és okosan trükközöl az öltözékeddel, a magas nyakú pulóver nem nyomja össze az alakodat. Eláruljuk, milyen részletekre figyelj!

A garbó praktikus viselet télen, és az idei divat szinte tálcán kínálja a jobbnál jobb darabokat. Ám sokakban felvillan a stopjelzés a magas nyakú pulóverek láttán. Nem mindenki rendelkezik ugyanis karcsú hattyúnyakkal, az efféle ruhadarabok pedig kíméletlenül össze tudják nyomni az alakot, amitől sokkal szélesebbnek tűnik még az is, akin nincsenek plusz kilók. A garbóval óvatosan kell tehát bánni, különösen azoknak, akik mellben erősen domborodnak.

Ha a nyakrész magasan záródik, a felsőtest zömökebbnek tűnhet, és ezt az optikai hatást felerősíthetik a nagy mellek. Mindenképp érdemes a derekat hangsúlyozni, és kerülni kell a csavart kötésű, illetve a vízszintes csíkozású, norvég mintás vagy nagyon élénk színű darabokat. Válassz vékony anyagú, függőlegesen bordázott vagy laza kötésű, lágy esésű megoldást. A bő garbó aljából is tűrj be egy keveset a nadrágba, hogy a derékvonal kivillanjon a széles fazon alól. A szűk garbót lefelé szélesedő nadrággal vagy szoknyával boronáld össze: az A-vonalú kreációk karcsúbb derekat varázsolnak, és megnyújtják a sziluettet.

  • Megosztás:
hirdetés