A kötött ruha kényelmes, és jó melegen tart télen, ám hiába praktikus darab, sokan ódzkodnak tőle szélesítő hatása miatt. Tipped adunk, hogyan viseld nőiesen, alakromboló bakik nélkül!

Az őszi-téli öltözködésbe sokan hamar belefásulnak, mert nagyjából mindig ugyanazokat a rétegeket pakolgatja magára az ember. A nadrág-pulóver kombináció egy idő után unalmassá tud válni, persze azt is lehet cifrázni izgalmas részletekkel. A kötött pulóver szinte kézenfekvő darab ilyenkor, hiszen nagyon könnyű sikkessé varázsolni, és a kiegészítők változtatásával mindig új és új stílusban viselhető. Arról már nem is beszélve, hogy hordhatósági szempontból a kötött dresszek nagyon kellemesek.

Ám a most divatos midi- és zsákfazonú kreációk könnyen az alakod ellen fordulhatnak, ha néhány apróságot nem veszel figyelembe. Inspiráló képgalériánkba csupa nőies szettet gyűjtöttünk össze, melyek jó tippekkel szolgálhatnak, hogy milyen fazonú kötött ruhát válassz, és milyen kabáttal, kiegészítőkkel viseld kedvencedet.

  • Megosztás:
hirdetés