Egy jól eltalált nadrágos outfit éppolyan dögös vagy elegáns lehet, mint egy szoknyás kombináció. Nem muszáj a lábadat mutogatnod, ha nem akarod.

hirdetés

A szilveszteri előkészületek sarkalatos pontja a ruhaválasztás. Akár elegáns, akár laza partiba vagy hivatalos, érdemes úgy összeállítanod az öltözékedet, hogy a legkevésbé se feszengj benne. Ha ritkán viselsz szoknyát vagy ruhát, talán úgy érzed, most végre eljött a kínálkozó alkalom, ám cseppet sem fogod komfortosan érezni magad, amennyiben olyan stílushoz ragaszkodsz, ami nem te vagy.

Sokan kényelmetlenül érzik magukat harisnyában, vagy egyszerűen csak nem szeretik a lábaikat mutogatni. Nem érdemes ezen rágódni, hiszen a fekete nadrágon kívül számos alternatívát kínál a divat, ami jól passzolhat az egyéniségedhez, és kihangsúlyozhatja nőiességedet.

Szilveszter éjjelén az elegáns, szexi és extravagáns stílusú ruhadarabok egyaránt előkerülhetnek, persze attól függően, hogy milyen buliba készülsz. Van, ahol a szolidabb, visszafogott elegancia a helyénvaló, de egy kötetlen, baráti összejövetelen a dögösebb szettek is alkalomhoz illőek lehetnek, persze a jó ízlés határain belül.

Ha abszolút nincs ötleted, milyen nadrágos öltözékben éreznéd jól magad, képgalériánkból inspirációkat meríthetsz!

  • Megosztás:
hirdetés