Ahogy araszolgatunk az ősz felé, a nyári ruhák lassan a szekrény aljára süllyednek. Ám nem muszáj így lennie, ha az idei év egyik meghatározó trendjét követed!

Először a tavaszi kifutókon jelentek meg nadrágos-ruhás összeállítások, ám akkor még csak furcsa hóbortnak gondoltuk a jelenséget. Aztán, ahogy az lenni szokott, a külföldi divat bloggerek szép sorjában átültették mindennapjaikba az őrült trendet, és kiderült, hogy jó ízléssel párosítva hordható, sőt, extra nőies szetteket lehet összehozni a nadrág és a ruha párosításával.

Nálunk még csak óvatosan tapogatózik az új irányzat, de ez annak is betudható, hogy idén sok meleg nappal halmozott el minket a nyár, így a hosszú nadrág kis időre feleslegessé vált. Most azonban, hogy közeledik az ősz, ismét felbukkanni látszik a nyári ruhát nadrággal összeboronáló elképzelés, amivel nem is olyan nehéz megbarátkozni.

Persze, nem minden lenge ruha mutat jól ilyen variációban, jó érzékkel kell kiválasztani az erre alkalmas darabot. Néhány inspiráló kép segíthet, hogy szárnyra kapjon a fantáziád!

  • Megosztás:
hirdetés