A Musume 2016-os tavaszi-nyári kollekciójában a drapp, a tégla és a mustár erőteljesen megjelennek az olyan alapszínek mellett, mint a törtfehér, a szürke és a fekete. A színvilág összeállítása során a tervező tekintettel volt a neutrálisabb, letisztult alapszínek kedvelőire és a színesebb egyéníségekre is, hogy egy típuson belül mindenki megtalálhassa a hozzá legjobban illő jegyeket.

Mind a test vonalát követő magasított nyakú felsőknél, mind a lezser, de határozott esést kölcsönző jersey és vászon ruháknál a tavaszias anyagok kerülnek előtérbe. Nagy szerepet kap a fekete farmer is, amely mereven álló sziluetteket hoz létre.

Három meghatározó vonal jellemzi az új kollekciót. A saját tervezésű finom vonalas minták alkalmazása, melyek a letisztult, egyszerű vonalvezetésű felsőkön és ruhákon jelennek meg. Előtérbe kerülnek a gumiszalagokkal díszített vastag jersey ruhák, melyeknél az anyagok kombinációja sportos összhatást eredményez.

A legizgalmasabbak mégis a szórtan elhelyezett, “ragtapasz” hatású csíkokkal applikált ruhadarabok, melyek színes és fekete változatban is elérhetőek. Kiegészítőkként bőr díszítésű nyakláncok és kötélpántos táskák illenek a kollekcióhoz.

  • Megosztás:
hirdetés