Az amerikai plus size márka új kollekciója minden elemével a gömbölyded idomokat ünnepli. Nem finomkodik a fazonokkal, de túlságosan frivolnak sem mondható a felhozatal.

A New York-i Fashion Week egyik legjobban várt tavaszi-nyári kollekcióját a Torrid márka mutatta be a kifutón. A molett divat Mekkája évről évre meghatározó szerepet tölt be a trendek alakulásában. A cég tervezői idén nem a visszafogottságra helyezték a hangsúlyt, sőt, meglehetősen szexi darabokkal indították el az új szezont.

Az már most látszik, hogy a derékvonal kiemelése és karcsúsítása a plus size divatban éppúgy nagy szerepet fog betölteni, de a merész kivágások és dekoltázsok, a sejtelmesen áttetsző és szétnyíló anyagok, valamint a fűzős övek és felsők is terítékre kerülnek szép sorjában, ahogy melegszik az idő.

Az extravagáns, dögös darabok mellett a romantikusabb kreációk szintúgy feltűntek a kifutón. A színes, mindent beborító virágminta, a szűk, mini szabás, valamint a fényes és hófehér kelme sem tabu többé, legalábbis a Torrid szerint.

  • Megosztás:
hirdetés