Egy jól megválasztott, hozzád illő nyaklánccal kiegyenlítheted az aránytalanságokat, és hangsúlyozhatod az előnyös tulajdonságokat.

Tudod, hogy a te adottságaidhoz milyen lánc illik a legjobban? Nézd meg, mit hordj!

Hosszú nyak

Ha hosszú a nyakad, könnyű dolgod van: szinte minden méret és fazon jól áll, legyen az akár medálos nyaklánc vagy gyöngysor. Viselj ékszert, amikor csak lehet, mert a szép, hosszú nyakat érdemes megmutatni, hangsúlyozni. Még a nagyobb, feltűnőbb darabokat is bevállalhatod, például az egyre divatosabb fonott textilnyaklánc is jól áll majd.

Rövid nyak

A rövid nyak tulajdonosainak találták ki a többelemes, különböző vastagságú és hosszúságú részekből álló nyakláncokat. Nekik szintén jól állnak a finom, vékony láncok, a nyak optikai nyújtására a hosszúkás medállal ellátott, keskeny nyaklánc a legalkalmasabb. A széles ékszereket kerüld!

Ha már tudod, milyen nyaklánc áll jól, látogass el a FeminaShop oldalára, és válogass a szebbnél szebb ékszerek közül!

Vastag nyak

Ha vastag a nyakad, nagyjából ugyanazok a szabályok érvényesek rád, mint a rövid nyakú nőkre, annyi különbséggel, hogy te bármilyen medált viselhetsz, a lényeg, hogy lehúzza a nyakláncot, ezáltal egy V-alakot képezve, ami vékonyítja a nyakat. Ne viselj túl rövid vagy túl hosszú láncot, mert mindkettő vastagabbnak mutat.

Vékony nyak

Ha szeretnéd ellensúlyozni a túl vékony nyakat, válassz rövid, csillogó, köves nyakláncot! Jól állnak a nyakékszerű fazonok is, de ne válassz túl nagy és feltűnő darabokat, mert elveszik bennük a nyakad. A széles láncokat neked találták ki, de mindig vigyázz, hogy ízléses és nőies darabot válassz!

  • Megosztás:
hirdetés