A királyi család tagjainak öltözéke mindig kifogástalan – hogy lehet, hogy Harry herceg felesége olyan cipőben jelenik meg, ami nagy a lábára?

Meghan hercegné nyilvános megjelenései érthető módon megszaporodtak az esküvő óta, és ilyenkor a fotósok az esemény minden pillanatát gondosan dokumentálják. A legtöbbször a hercegné öltözékén van a hangsúly, nem csoda hát, hogy az internetezők kiszúrták, hogy az utóbbi időben többször is olyan cipőt választott, ami lötyögött a lábán.

A találgatásokkal ellentétben azonban nem divatbakiról van szó, Harry herceg feleségének döntése nagyon is tudatos, sőt, valójában egy ördögien okos trükkről van szó, amit nemcsak Meghan, de a modellek és más hírességek is gyakran alkalmaznak.

Harriet Davey divatszakértő szerint a sztárok azért viselnek egy-két számmal nagyobb magassarkú cipőt, hogy elkerüljék a vízhólyagokat, és komfortosabban érezzék magukat a legkényelmetlenebbnek tűnő cipőben is. A nyilvános megjelenéseken általában sokat kell állni és sétálni, mindezt mosolyogva, ezért az ilyen lábbelik orrába vattát tömnek.

Így egyrészt elkerülik a lábujjak összenyomódását a hegyes orrú cipőben, hiszen azok hátrébb kerülnek, másrészt, ha egy hosszú séta vagy álldogálás után bedagad a láb, a vattát egyszerűen kiveszik, hogy több hely legyen, és így nem szorítja őket a cipő. Érdemes ellesni tőlük ezt a trükköt, ha huzamosabb ideig magassarkút kell viselned.

  • Megosztás:
hirdetés