A masniból nem lehet kinőni, hiába kislányos vagy mesebeli hercegnős. Hajba, körömre, cipőre és ruhára is egyaránt illik, és mindig egyedi bájt ad a külsődnek. Idén is divat ez az örökzöld minta, ezért összegyűjtöttük, ebben az évben hogyan viseld, hogy trendi legyél.

Masnis ruhák

Mindegy, hogy apró, alig látható masnit vagy éppen egy óriás példányt viselsz magadon, mindenhogy jól mutat, és persze nagyon cuki. A zsinórból, vékony szalagból kötött masni is csinos, de a klasszikus, mesebeli forma még jobban mutat, tüllszoknyával kombinálva pedig biztos a hatás.

A mintának nem muszáj kiemelkednie a ruhából. Olyan darabot is választhatsz, ahol a masnit mindössze ráfestették vagy -nyomták az anyagra, és ebben az esetben még az is jól néz ki, ha több is van belőle egy ruhaneműn.

Elegáns koktélruhákból is választhatsz olyat, melyet ez a cuki figura díszít. A hátul nyitott daraboknak különleges ékük lehet, de egy elöl megkötős, egyszerű ruhát is rendkívüli módon feldob egy nagy masni.

Kitűzőt is készíthetsz, mellyel megbolondíthatod a kedvenc nyári ruhádat. A masni anyaga és színe gyakorlatilag mindegy, de a tüllből készült, fehér, rózsaszín vagy egyéb pasztell árnyalatú díszek igazán nőiesek.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés