Ha érdekel a divat és a stílus, és szívesen olvasnál róla hétköznapi íróktól, ráadásul magyarul, a következő három blog biztosan tetszik majd.

Style and Blog

Nagyon jó outfit-ötleteket meríthetsz a Style and Blog íróitól, a debreceni Pannitól és Mesitől. A blog csapata négy főből áll, a két szerkesztő lány mellett Berti és Árpi is kiveszi a részét a feladatokból: az ő dolguk a technikai munka, a fotózás és az online szerkesztés.

A divat mellett szépségápolási tippekkel, smink- és frizuraötletekkel is találkozhatsz az oldalon, és arra is megtanítanak, mit mivel érdemes kombinálni, hogy a megjelenésed mindig stílusos legyen. Megtudhatod, hogy az egyes ruhadarabokat hol és milyen áron szerezheted be, és általában olyan termékeket mutatnak be, melyek a legtöbb ember számára elérhetőek.

Az’Allűr

Igazi csemege Dávid Máté Blogja, az Az’Allűr. Az izgalmas, naprakész és különleges fotókon kívül olvasnivalóval is bőven szolgál, és érdekes divatkritikákat is találhatsz az oldalon. Ha szereted a valódi sikket, a kifinomult stílust, biztosan sok számodra érdekes tartalomra bukkansz majd ezen a blogon.

Fashion Victim

Ha érdekelnek az újdonságok, illetve az olyan kincsek, melyekre még nem bukkant rá a nagyközönség, a Fashion Victim érdekes lehet számodra. Tóth Enikő 2011-ben indította a blogot, és saját megfogalmazása szerint tehetséges, de nemzetközileg még nem túl ismert tervezőkről ír, divateseményekről számol be, valamint személyes outfiteket is megmutat.

  • Megosztás:
hirdetés