Az egyszerű nőiességet hangsúlyozza a 2013-2014-es őszi-téli Louis Vuitton-kollekció. Nem vitték túlzásba a mintákat, a középpontba inkább az anyagok kerültek. Nézd meg te is, hogyan sikerült a különleges, mégis hordható összeállítás.

Finom nőiesség

A ruhákat elnézve sok darabról juthat eszedbe, hogy kissé pizsamaszerűre sikerült, de Marc Jacobs saját bevallása szerint valami hasonló volt a cél: azt szerették volna elérni, hogy a ruha olyan hatást keltsen, mintha az ember sietősen csak magára kapott volna valamit.

Az egyberuhák sokat sejtetőre sikerültek, az áttetsző anyagokat mély dekoltázzsal vagy rövid szoknyával koronázták meg. Őszhöz és télhez képest kifejezetten lenge darabokkal is találkozhatsz a kollekcióban.

A visszafogott és a kevésbé szolid darabok mellett egyenesen kihívó viseleteket is felsorakoztatott a divatház. Az egészen rövid fazonokon kívül hasvillantó topot is terveztek, de a sokat mutató ruhákat nagy kabátokkal egészítették ki.

Az egész kollekció kifinomult és előkelő, valóban a nőies nőkhöz szól. Pont annyit mutat meg, amennyi még a jó ízlés határain belül van, és ezt a tőle megszokott eleganciával teszi. 

  • Megosztás:
hirdetés