A KOMOD csapata nem spilázta túl a nyári ruhák kérdését, mégis nagyszerű kollekciót alkotott. Bár a kényelemre és a hordhatóságra is nagy figyelmet fordítottak a tervezők, elsőként a légies, puritán vonalvezetés és a játékos részletek találkozása fogja meg az embert.

Kovács Móni, Németh Ninetta, Lévai Zsófia és Veszprémi Gabriella újraértelmezte az utcai eleganciát, mely egyszerre praktikus és eredeti. Csupán két alapszín, a pink és a fehér ismétlődik a kollekcióban, melyekhez geometrikus mintázatok és kiegészítők formájában csatlakozik a sötétkék, de a napfényes arany is helyet kap a táskák között. A lányok ezúttal a klasszikus csíkos mintát értelmezték újra.

Veszprémi Gabriella külön táskakollekcióval állt elő idén, melynek optikai illúziói és geometrikus témái szorosan kapcsolódnak a Solo Sunrise névre keresztelt gyűjteményhez. A Dazzle nevet viselő táskakollekció az idei Gombold Újra! Közép-Európa pályázaton Newcomer kiegészítő kategóriában bejutott a döntőbe, és két különdíjjal gazdagította tervezőjét. Veszprémi Gabriellát Victor Vasarely, vagyis Vásárhelyi Győző munkássága inspirálta, aki az op-art stílus kiemelkedő alakja volt.

Fotók: Balkányi László.
Smink: Korpos Anikó.
Haj: Petrezselyem Elvira.
Modell: Kata @ TrendAttack.
 

  • Megosztás:
hirdetés