Ősszel ismét visszatért a kockás minta, ami régóta közkedvelt, és idén sem vesztett a népszerűségéből. A felhozatal igazán változatos, hiszen az apró terítőkockáktól kezdve a plédkockákig minden sikkesnek számít. Összegyűjtöttük a legnőiesebb darabokat, amelyek sokoldalúan variálhatóak a szezonban.

hirdetés

A téli időszakban már évek óta felbukkannak a kockás printek, csak egy kicsit mindig átalakulnak. Pár évvel ezelőtt a visszafogottabb, szürke darabok számítottak divatosnak, míg idén a színesebb, feltűnőbb kockás mintázat áll a repertoár élén.

A vibráló plédkockás darabok a kilencvenes évek hangulatát idézik, és minden összeállításba játékosságot csempésznek. Az biztos, hogy garantáltan nem lesz velük unalmas a megjelenés!

A kockás minta így lesz szupernőies

Természetesen a nőies vonal is megjelenik a trendekben, hiszen számtalan visszafogott printtel találkozhatsz az üzletekben. Ezek jellemzően a barnával, szürkével és a feketével játszanak, így igazán letisztult és kifinomult hatást keltenek.

A kockás darabok nagyszerű stílusfűszerként működnek, a legunalmasabb összeállítást is képesek megbolondítani. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen szépségekre bukkanhatsz az üzletekben, akkor lapozd végig a galériát, mert összegyűjtöttük a legnőiesebb darabokat!

 

Miután megtaláltad a tökéletes kockás mintával díszített ruhadarabot, már csak annyi a dolgod, hogy megfelelően variáld. Bár tény, hogy minden szerelést megbolondítanak, idén mégis érdemes például bőrrel kombinálnod. Ám ez a mintázat jó barátságot ápol a műszőrmével és a bakancsokkal is, melyek a téli időszakban szintén nélkülözhetetlen elemei a divatos megjelenésnek.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Christian Vierig / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés