Írtunk már nektek az őszi sminkekről, nadrágokról és cipőkről, most pedig egy szívemnek kedves témának, a kiegészítőknek jött el az ideje. Mivel a Vogue magazin fotósa, Vincent Gapaillard készített egy gyönyörű és inspiráló sorozatot az idei őszi kiegészítőtrend jegyében, meg is ragadom az alkalmat, és nektek is megmutatom, mivel tesszük izgalmasabbá az idei szezonban a ruháinkat.

Az ékszerek és kis táskák mind finoman kidolgozott, aprólékosan megmunkált alkotások, melyek a luxus benyomását keltik, és nem hagynak kétséget afelől, hogy a csillogás és a fémszínek tovább hódítanak majd ezen az őszön is. Alexander McQueen kistáskája, a Swarovski-kristályokkal díszített Shourouk-nyaklánc, Louis Vuitton aranykeretes napszemüvege, az Olympia Le-Tan kaviáros kistáskája, valamint Emilio Pucci ragyogó topánja és Nina Ricci clutch-a is remek példa erre.

Az etno motívumok és a vintage stílusjegyek továbbra is megjelennek, de kiegészülnek egy kis barokkos hatással: a hímzett és a nyomott minta, valamint a fekete és az arany társítása szintén nagyon népszerű lesz idén. A táskák és a cipő Salvatore Ferragamo, a nyaklánc Lanvin.

Tobzódik a luxus: arany és fekete táska Inés Figaredótól, körömcipő a Chloétól, kézitáska a Pradától, két clutch a Marchesától.

  • Megosztás:
hirdetés