Ha van egy kis pocakod, biztosan számodra is ismerős a nadrág dereka felett megjelenő kis hurka, mely egy rossz mozdulatnál még bő pólóban is látszik.

Néhány apró trükkel elfedheted ezt a szépséghibát, és így sokkal rendezettebb lesz a külsőd, ráadásul még karcsúbbnak is tűnsz majd.

Így válassz nadrágot!

Ha jó is a nadrág mérete, akkor is előfordulhat, hogy bevág a dereka, mert a felesleg miatt puha lesz a has, így az nem tartja feszesen az anyagot, hanem megadja magát, és hurkába formálódik.

Mivel ez legtöbbször a köldök vonalában vagy annál lejjebb történik meg, érdemes magasabb derekú nadrágot vásárolnod, így leszoríthatod a problémás területet. Megoldás lehet egy magas derekú bugyi vagy harisnya is, mely szintén összetartja a hasat, így a nadrág már nem tudja megtörni akkor sem, ha nem a köldök felett végződik.

Egy széles öv

Érdemes vékony derékszíjak helyett beszerezned néhány szélesebb övet, melyet a becsatolás után a gomb fölé tudsz húzni, mert ez is visszanyomja a kibuggyanni készülő hájacskát. Ez a trükk lezser felsőben tökéletesen rejtve marad, és, ha az övcsatra még enyhén a nadrág derekát is ráhúzod, a mozgás következtében sem fog elcsúszni.

  • Megosztás:
hirdetés